Welke soorten hangmatten zijn er op de markt?

Welke soorten hangmatten zijn er op de markt?

April 15, 2019 Uncategorized 0

Welke soorten hangmatten zijn er op de markt?

 

En ja we houden er allemaal van! Welke betere manier om te ontspannen, tot rust te komen en van de hectische routine van het dagelijks leven af ​​te komen is er dan te genieten van je omgeving vanuit een hangmat van Tropilex? De meest gestelde vraag is echter: welke hangmatten zijn er op de markt?

 

De verscheidenheid aan hangmat opties die er zijn, betekent dat de mogelijkheden om alleen of met vrienden en familie te genieten van een ontspannend moment eindeloos zijn.

 

Braziliaanse hangmat

 

Braziliaanse hangmatten staan ​​bekend om hun robuustheid en comfort, een goede keuze voor koudere klimaten omdat het dikkere weefsel betekent dat koude lucht wordt geblokkeerd waardoor extra warmte ontstaat. Levendige kleuren geassocieerd met Brazilië zijn ook een gemeenschappelijk kenmerk van de Braziliaanse hangmatten, samen met hun handelsmerk 100% katoenweefsel, gebouwd in een zeer strakke en duurzame weven.

 

Colombiaans – stoffen van hoge kwaliteit voor optimaal comfort 

 

Dit type hangmat is gemaakt van katoen en zijn duurzaam en strak geweven om maximaal comfort en ontspanning te bieden. Je zult niet teleurgesteld zijn in deze hangmatstijl. Ze zijn ook erg compact waardoor ze vaak worden gebruikt voor wandel- en kampeertrips.

 

Stoffen

 

De stoffen hangmat gebruikt over het algemeen het klassieke spreidstof, met stoffen die voor extra luxe, decoratieve stijl en comfort zorgen. Gewatteerde materialen kunnen ook worden gebruikt om extra zachtheid en warmte toe te voegen, door twee lagen stof te gebruiken met een zachte vulling ertussen. De veelzijdigheid van de stof kan aan de ene kant prachtige motieven geven en aan de andere kant een effen kleur.